vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Sport » Schaatskamp en wedstrijden voor schaatsleden

Schaatskamp en wedstrijden voor schaatsleden

Schaatskamp en wedstrijden voor schaatsleden

Lansingerland – Het jaar 2018 werd door de Schaatsvereniging Lansingerland traditioneel afgesloten met het schaatskamp voor pupillen en jongste junioren.Tijdens de drie kampdagen werd er volop geschaatst. Andere activiteiten kwamen ook aan bod zoals een dropping in het donker en tal van spelletjes zowel overdag als in de avond.

Het geheel stond onder leiding van Cees Jan Geluk. Aan ervaring ontbreekt het hem niet, al dertig jaar aanwezig tijdens het kamp. Hij werd daarbij ondersteund door een team van enthousiaste leden en trainers. Na een laatste frisse duik in het zwembad kwamen de jonge schaatsdeelnemers zaterdag vroeg in de avond weer thuis met mooie en enthousiaste verhalen.
Op 4 januari om 07.00 uur vonden de Interclub wedstrijden plaats, georganiseerd door Schaatsvereniging Lansingerland. Acht verenigingen streden om de prijzen, ieder team bestond uit deelnemers van diverse klassen. Er werden een 500 en een 1000 meter geschaatst. Na afloop van de wedstrijden, waar totaal 31 PR’s gereden werden, kon de balans worden opgemaakt. Winnaar van deze wedstrijd werd HVHW met 48 punten, tweede STV Lekstreek met 45 punten, derde SV Rotterdam met 41 punten. SV Lansingerland behaalde met twee ingeschreven teams de negende en tiende plek. De wedstrijden werden mede mogelijk gemaakt door Anthura Bleiswijk, Van der Lecq en Droogers, aannemersbedrijf Bleiswijk en Invorm, praktijk voor dieet en sportvoedingsadviezen Bleiswijk.

Check Also

Voetbal Te Werve – Berkel: 1-2

Rijswijk – In Rijswijk moest Te Werve de punten meegeven aan het bezoekende Berkel. “Deze …

Geef een reactie