vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Nieuwjaarsduik in De Windas

Nieuwjaarsduik in De Windas

Nieuwjaarsduik in De Windas

Lansingerland – Het is al enkele jaren een goede traditie dat begin januari de Nieuwjaarsduik in zwembad De Windas op het programma staat. Zo ook ditmaal. Vrijdagavond 4 januari verzamelde zich een grote groep van naar schatting een kleine honderd belangstellenden langs de rand van het grote bad. Gadegeslagen door publiek vanuit De Salon klonk rond half acht het startsein en dook of sprong iedereen het water in. Ook Jip, de grote mascotte van Sportfondsen, was present om het spektakel vanaf de kant mee te maken. De sfeer zat er goed in en na de duik kon er de rest van de avond lekker gezwommen worden.

Check Also

ZOA collecte

Berkel en Rodenrijs – In de week van 24 tot en met 30 maart collecteren …

Geef een reactie