maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Bridgeclub zoekt leider

Bridgeclub zoekt leider

Bleiswijk – Met ingang van het nieuwe bridgeseizoen is de huidige organisator Leo Waterreus op zoek naar bridgers die de algehele leiding van de Dinsdagmiddagbridge in De Leeuwerik van hem willen overnemen. Deze club is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, maar een activiteit van ontmoetingscentrum De Leeuwerik te Bleiswijk. De club heeft een licentie bij Bridge Itt, het computerprogramma waarin het ledenbestand, de zittingen en de competitie worden bijgehouden. Er zijn ongeveer 100 leden en de club is actief sinds 25 jaar.
Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Leo Waterreus via mail: waterreus.82@kpnmail.nl of bel 06 – 105 142 63.

Check Also

Realisatie De Knarrenhof komt steeds dichterbij

Lansingerland - Al jaren wordt in Nederland nagedacht hoe je de woonbehoefte van mensen boven de 50 kunt faciliteren. Hoe dit op een moderne, comfortabele manier kan zonder verlies aan privacy. Met de bouw van een Knarrenhof wordt de mogelijkheid geboden elkaar te helpen zonder dat de bewoner privacy of onafhankelijkheid verliest.

Geef een reactie