donderdag 17 januari 2019 | week 03
Home » Algemeen » Bridgeclub zoekt leider

Bridgeclub zoekt leider

Bleiswijk – Met ingang van het nieuwe bridgeseizoen is de huidige organisator Leo Waterreus op zoek naar bridgers die de algehele leiding van de Dinsdagmiddagbridge in De Leeuwerik van hem willen overnemen. Deze club is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond, maar een activiteit van ontmoetingscentrum De Leeuwerik te Bleiswijk. De club heeft een licentie bij Bridge Itt, het computerprogramma waarin het ledenbestand, de zittingen en de competitie worden bijgehouden. Er zijn ongeveer 100 leden en de club is actief sinds 25 jaar.
Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Leo Waterreus via mail: waterreus.82@kpnmail.nl of bel 06 – 105 142 63.

Check Also

Collecte Hersenstichting

Lansingerland – Van 28 januari tot en met 2 februari vraagt de Hersenstichting uw steun. …

Geef een reactie