vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Sport » Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Soccer Boys jeugd begint jaar met toernooi

Bleiswijk – Woensdag 2 en donderdag 3 januari was sporthal Rijneveen het decor voor het Soccer Boys ouder-kind toernooi. Voor het derde jaar op rij gingen ruim 150 kinderen de strijd aan met hun ouders of teamgenootjes tijdens een onderlinge wedstrijd.

Na het uitwisselen van goede wensen voor het nieuwe jaar mocht de JO7 jeugd hun pas geleerde technieken in de praktijk brengen en werd er behoorlijk op los gescoord. Daarna volgden de JO8 en JO9 kinderen. Iedereen werd enthousiast aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s die een kijkje kwamen nemen. Er werd naar hartelust gespeeld en de hoofden liepen snel rood aan. Dankzij een aantal enthousiaste sponsoren konden de kinderen hun verbruikte energie weer opladen met drinken, patat en ijs.
Op de tweede dag werd begonnen met de oudere jeugd en mochten de JO10 en JO11 de dag afsluiten. Twee dagen feest met uiteindelijk allemaal winnaars, omdat er niet om prijzen werd gespeeld maar voor het plezier. Nu op naar het laatste deel van de competitie die over een paar weken weer gaat beginnen.

Check Also

CVV Berkel continueert samenwerking met Egmond Blinker

Berkel en Rodenrijs - Egmond Blinker blijft ook komend seizoen hoofdtrainer van de vrouwen van CVV Berkel. Nadia Roukes zal als trainster van het tweede team blijven fungeren, terwijl Glenn van Leeuwen actief blijft als verzorger bij de vrouwenafdeling.

Geef een reactie