vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Zang en muziek in Dorpskerk Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 19 januari organiseert de stichting Vrienden van de Dorpskerk een concert in de Bleiswijkse dorpskerk. Medewerking wordt verleend door Musica Sororum en het damesensemble Joyfull Voices onder leiding van Jan Segers. Panfluitiste Jolanda van de Wege en op orgel Jan Teeuw laten ook van zien horen. Aanvang 19.30 uur, de kerkdeuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis, er wordt wel een collecte bij het verlaten va de kerk gehouden. Foto: iGo.

Check Also

Helicon begint voorjaar met Springtime

Berkel en Rodenrijs - Muziekvereniging Helicon begon 109 jaar geleden als fanfare onder de naam Godsdienst en Kunstzin en is indertijd opgericht door parochianen van de O.L.V. Geboortekerk. Er was altijd een sterke band met de kerk en er werd gespeeld bij allerlei gelegenheden. In de loop der jaren kwamen er afdelingen bij als tamboers en majorettes, later twirls. Uiteindelijk werd het fanfarekorps een harmonie. In 1967 werd de naam Godsdienst en Kunstzin verruild voor Helicon.

Geef een reactie