woensdag 16 januari 2019 | week 03
Home » Sport » Open tafeltennistoernooi bij Combat

Open tafeltennistoernooi bij Combat

Lansingerland – Tafeltennisvereniging Combat organiseert op vrijdag 18 januari het tweede Open Lansingerlandse tafeltennistoernooi. Na het succes van vorig jaar wil de vereniging hier graag een traditie van maken. Een uniek toernooi voor zowel ervaren tafeltennissers als onervaren of beginnende spelers.
De minder ervaren spelers kunnen op een laagdrempelige manier tegen anderen spelen en zodoende kennismaken met de sport. De ervaren spelers kunnen onderling uitmaken wie winnaar wordt van deze editie van het Open Lansingerlandse tafeltennistoernooi. Albert van Beek, de winnaar van de eerste editie, staat al op de deelnemerslijst om zijn titel te verdedigen. Op de website www.ttvcombat.nl en op de facebookpagina van Combat staat meer informatie. Inschrijven/informatie: mail naar opentoernooi@ttvcombat.nl.
De vereniging speelt in de sportzaal bij de Anne Frankschool aan het Kievietspad 1 te Bleiswijk en is geopend vanaf 19.30 uur op de woensdag- en vrijdagavonden. Wilt u een keer komen spelen, dan bent u van harte welkom en voor het toernooi kan er nog worden geoefend op woensdag 9 en woensdag 16 januari.

Check Also

BVCB meiden houden wisselbeker in huis

Bergschenhoek - Het plan stond al langer in de steigers, maar is nu opgepakt: een midwintertoernooi voor meiden. Het toernooi werd gezamenlijk georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van BVCB, CVV Berkel, Zestienhoven, Blijdorp en VOC.

Geef een reactie