vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Expositie Toos van der Hoeven

Bleiswijk – In de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs is tot en met eind februari een expositie van Toos van der Hoeven te zien. Toos schildert sinds 35 jaar, waarvan al meer dan 20 jaar met heel veel plezier bij de kunstschilder Piet Kouwenhoven in Bleiswijk. Daar heeft ze ontdekt dat beweging het meest gelieve onderwerp is dat ze schildert en dit benadert ze op verschillende manieren, waarbij ze graag haar fantasie te loop laat gaan. Naast het schilderen van bewegingen maakt Toos ook regelmatig uitstapjes naar andere onderwerpen, zoals dierenportretten, skylines en dikke-dames, maar komt ze toch steeds weer terug naar het uiten van beweging via structuren en personen.

Check Also

Helicon begint voorjaar met Springtime

Berkel en Rodenrijs - Muziekvereniging Helicon begon 109 jaar geleden als fanfare onder de naam Godsdienst en Kunstzin en is indertijd opgericht door parochianen van de O.L.V. Geboortekerk. Er was altijd een sterke band met de kerk en er werd gespeeld bij allerlei gelegenheden. In de loop der jaren kwamen er afdelingen bij als tamboers en majorettes, later twirls. Uiteindelijk werd het fanfarekorps een harmonie. In 1967 werd de naam Godsdienst en Kunstzin verruild voor Helicon.

Geef een reactie