vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Sport » CVV Berkel JO12-2 kampioen

CVV Berkel JO12-2 kampioen

CVV Berkel JO12-2 kampioen

Berkel en Rodenrijs – Op 22 december zijn de voetballers van CVV Berkel JO12-2 kampioen geworden. Het bleek een spannend duel, want deze laatste wedstrijd werd tegen de andere mogelijke kampioen gespeeld. Na een 0-2 achterstand gaven de voetballers het nog niet op. Zij knokten zich terug in de wedstrijd die uiteindelijk eindigde in 3-3. Doordat de voorgaande wedstrijden zeer goed waren verlopen had CVV Berkel aan een gelijkspel genoeg. V.l.n.r. staand: Ruben Boot, Kaan Kaplan, Ties Langeraar, Jistin Koele, Steven, Jort Docter, Brian Breugem, Kyano Ramnath, Luc Mulder, Luuk Bank en Kyra Post. Daarnaast ook de felicitaties aan de trainers Demi Verlangen, Madelief Maasland, Roy Visser en Steven Moti.

Check Also

Voetbal Te Werve – Berkel: 1-2

Rijswijk – In Rijswijk moest Te Werve de punten meegeven aan het bezoekende Berkel. “Deze …

Geef een reactie