vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Sport » Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Bergschenhoek – Mijntje Koerts (14) uit Bergschenhoek is zondag 16 december in Roosendaal gehuldigd voor het Nederlands Kampioenschap Huurkarts Kids in de leeftijd 10 tot 16 jaar. In het kampioenschap is zij het enige meisje. Zij wist de tweede plek te behalen in haar middengewicht klasse. Deze klasse is voor jeugd vanaf 55 kilogram. Des te knapper is het dat Mijntje in het totaalklassement, waar gewicht niet telt, de derde plek in de wacht heeft gesleept. Volgend jaar zal zij proberen voor de kampioensbeker te karten. Ook zal Mijntje in maart in Le Mans tegen 26 meiden uit Europa strijden voor een stoeltje in het Europees meidenteam georganiseerd door de FIA (Federation Internationale De l’Automobile).

Check Also

CVV Berkel continueert samenwerking met Egmond Blinker

Berkel en Rodenrijs - Egmond Blinker blijft ook komend seizoen hoofdtrainer van de vrouwen van CVV Berkel. Nadia Roukes zal als trainster van het tweede team blijven fungeren, terwijl Glenn van Leeuwen actief blijft als verzorger bij de vrouwenafdeling.

Geef een reactie