vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Algemeen » Scholenmarkt

Scholenmarkt

Op woensdag 16 januari 2019 vindt in sporthal Oostmeer, Het Hoge Land 19 in Berkel en Rodenrijs, de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs plaats. Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.
De scholenmarkt is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Omdat de organisatoren de drukte over de avond willen verspreiden, worden geïnteresseerden uit Bleiswijk en Bergschenhoek gevraagd zoveel mogelijk het eerste uur te komen, tussen 19.00 en 20.00 uur. Ouders, verzorgers en leerlingen uit Berkel en Rodenrijs zijn van 20.00 tot 21.00 uur van harte welkom.

Check Also

Helicon begint voorjaar met Springtime

Berkel en Rodenrijs - Muziekvereniging Helicon begon 109 jaar geleden als fanfare onder de naam Godsdienst en Kunstzin en is indertijd opgericht door parochianen van de O.L.V. Geboortekerk. Er was altijd een sterke band met de kerk en er werd gespeeld bij allerlei gelegenheden. In de loop der jaren kwamen er afdelingen bij als tamboers en majorettes, later twirls. Uiteindelijk werd het fanfarekorps een harmonie. In 1967 werd de naam Godsdienst en Kunstzin verruild voor Helicon.

Geef een reactie