woensdag 16 januari 2019 | week 03
Home » Politieberichten » Vernielingen tijdens jaarwisseling

Vernielingen tijdens jaarwisseling

Lansingerland – De viering van oud en nieuw is in onze gemeente relatief rustig verlopen. Helaas vonden er wel tal van vernielingen plaats. In de Wethouder Schipperstraat in Berkel en Rodenrijs raakte een personenauto beschadigd. Eventuele getuigen van deze vernieling kunnen zich via 0900-8844 bij de politie melden.
Dat geldt ook voor vernielingen in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. Daar werden ruiten van een winkel ingegooid en moesten ruiten van een terrasafscheiding van een restaurant het ontgelden. Ook de ruiten van een overkapping waar winkelwagens staan sneuvelden.
De brandweer moest diverse keren uitrukken na meldingen van vreugdevuren. Ook was er brand ontstaan in een tuin van een woning aan de Oostmeerlaan. In alle gevallen bleef de schade beperkt en was er geen sprake van ernstige situaties.

Check Also

Opstootje in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft in de vroege ochtend van 6 januari moeten …

Geef een reactie