maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Politieberichten » Hennepkwekerij aangetroffen

Hennepkwekerij aangetroffen

Hennepkwekerij aangetroffen

Bleiswijk – Bij onderzoek na een ontvangen melding trof de politie op 20 december in een bedrijfspand op De Hoefslag een hennepkwekerij aan. Na het binnengaan van het pand vond de politie in twee ruimtes ongeveer 700 planten. Stedin constateerde bij hun onderzoek ook diefstal van stroom en zal hiervan aangifte doen. Een 56-jarige man uit Rotterdam en een 38-jarige plaatsgenoot zijn in verband met mogelijke betrokkenheid aangehouden. De apparatuur en planten zijn uit het pand verwijderd en vernietigd.

Check Also

Inbraak in woning

Bergschenhoek – Een bewoner aan de Vlaggemansdreef is op maandag 25 februari slachtoffer geworden van …

Geef een reactie