vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Politiek » Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Lansingerland – Op donderdag 10 januari houdt het CDA van 16.30 tot 18.00 uur haar nieuwjaarsreceptie met als thema ‘Effect van brexit op Lansingerlandse ondernemers en burgers’. Spreker over dit thema is Karsten Klein, nr. 3 op de CDA-lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement, en voormalig wethouder in Den Haag. Ook zal een van de heren van Bunnik Plants zijn visie geven op de mogelijke gevolgen van de Brexit voor het Lansingerlandse bedrijfsleven.
Uiteraard is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot netwerken.
In verband met de organisatie verneemt het CDA graag of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan door te mailen naar secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.

Check Also

Sportvisie bekritiseerd door grote coalitiepartijen

Lansingerland - Het leek wel de week waarin politieke partijen een tandje bijzetten en vooral een aantal coalitiepartijen inhoudelijk aan de slag gingen om hun punt te maken. Het wat zure virus van verkiezingstijd. Dit keer was wethouder Ankie van Tatenhove het aanspreekpunt. Zij probeerde een toekomstbestendige sportvisie te presenteren en mocht vooral complimenten van de oppositiepartijen in ontvangst nemen.

Geef een reactie