woensdag 16 januari 2019 | week 03
Home » Politiek » Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Lansingerland – Op donderdag 10 januari houdt het CDA van 16.30 tot 18.00 uur haar nieuwjaarsreceptie met als thema ‘Effect van brexit op Lansingerlandse ondernemers en burgers’. Spreker over dit thema is Karsten Klein, nr. 3 op de CDA-lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement, en voormalig wethouder in Den Haag. Ook zal een van de heren van Bunnik Plants zijn visie geven op de mogelijke gevolgen van de Brexit voor het Lansingerlandse bedrijfsleven.
Uiteraard is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot netwerken.
In verband met de organisatie verneemt het CDA graag of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan door te mailen naar secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.

Check Also

Geen kinderpardon in Lansingerland

Lansingerland - In de raadsvergadering van 20 december bespraken de raadsleden opnieuw de motie van GroenLinks waarin de partij pleit voor een kinderpardon in Lansingerland. Vorige vergadering eind november staakten de stemming. Al snel bleek dat de standpunten niet waren veranderd. Marko Ruijtenberg vroeg om een hoofdelijke stemming, waarin GroenLinks, PvdA, CU en D66 voor en CDA en VVD tegen stemden. De raadsleden van Leefbaar 3B waren niet unaniem en stemden naar eigen inzicht. Met 16 stemmen voor en 17 stemmen tegen werd de motie verworpen. Lansingerland wordt geen kinderpardongemeente.

Geef een reactie