vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Lezersschrijven » Zwarte damestas verdwenen

Zwarte damestas verdwenen

Wie heeft mijn tas meegenomen/gestolen en besloten hem niet terug te geven. De tas stond dinsdag 18 december om 9.00 uur bij de voordeur van de tandartsenpraktijk in de Julianastraat in Berkel en Rodenrijs. Mijn portefeuille met pasjes, rijbewijs en contant geld, bril op sterkte, zonnebril, IPhone met dierbare foto’s, huissleutels ben ik nu kwijt. Behalve de aanzienlijke schade welke niet vergoed wordt doet het mij pijn dat ik de foto’s nu kwijt ben en stel ik mij de vraag wat je met mijn bril moet. Liggen deze nu ergens voor oud vuil in de bosjes of zet je mijn spullen op Marktplaats te koop.
Kom op en wees een “vent” en breng mijn spullen terug, je kunt ze afgeven bij het gemeentehuis. Mocht je tot bezinning komen, bedankt en fijne feestdagen.

Margreet Verhoeven

Check Also

Getuigenoproep mishandeling

Op 25 april 2018 werd mij om 13.05 uur door een man en zijn zoon …

Geef een reactie