vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Politiek » Kerstwensenactie VVD peilt stemming Lansingerland

Kerstwensenactie VVD peilt stemming Lansingerland

Kerstwensenactie VVD peilt stemming Lansingerland

Lansingerland – “Kan bus 174 na achten weer gaan rijden? Nu moet je een smartphone gebruiken om vanaf de Randstadrail naar huis te kunnen. Ik ben wat ouder en heb geen smartphone.” Dat was zomaar één wens van een inwoner tijdens de traditionele kerstwensenactie van de VVD-Lansingerland.

Op 15 december waren wethouder Kathy Arends en de VVD fractie- en bestuursleden in de drie dorpskernen aanwezig om te horen wat de inwoners van de politiek verwachten.
De Kerstman die alle andere jaren meeging, was dit jaar verhinderd. Namens hem vrolijkten twee charmante kerstelfjes de bewoners op. Dat de VVD-Lansingerland er niet voor niets was, bleek uit het grote aantal wensen die de bewoners onder de kerstboom wilden. Naast een beter openbaar vervoer naar de Randstadrail onder andere meer losloopplaatsen voor honden, een buurtsuper in Parkzoom en een gevarieerder winkel- en horeca-aanbod.
“Het is belangrijk dat we als politiek voortdurend aanwezig en aanspreekbaar zijn voor de Lansingerlanders”, zegt VVD-fractieleider Alexander Kuipers over deze actie. “Altijd, niet alleen rondom verkiezingen. Daarom gaat de VVD-Lansingerland regelmatig op pad om met de bewoners en ondernemers in gesprek te gaan. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via e-mail en social media. We kunnen helaas niet alles oplossen maar door te weten waar onze dorpsgenoten mee zitten, kunnen we de goede signalen afgeven in de gemeenteraad.”

Check Also

Sportvisie bekritiseerd door grote coalitiepartijen

Lansingerland - Het leek wel de week waarin politieke partijen een tandje bijzetten en vooral een aantal coalitiepartijen inhoudelijk aan de slag gingen om hun punt te maken. Het wat zure virus van verkiezingstijd. Dit keer was wethouder Ankie van Tatenhove het aanspreekpunt. Zij probeerde een toekomstbestendige sportvisie te presenteren en mocht vooral complimenten van de oppositiepartijen in ontvangst nemen.

Geef een reactie