maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » Algemeen » Geweldige kerstdansvoorstelling

Geweldige kerstdansvoorstelling

Geweldige kerstdansvoorstelling

Berkel en Rodenrijs – De meiden én jongens van Dance4Kids Fervor hebben woensdag 12 december een geweldige kerstdansvoorstelling neergezet. Ouders, opa’s, oma’s, zusjes, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes genoten volop van de dansende kinderen. Aan het einde van de voorstelling werd er samen met het publiek een mooi dansfeest van gemaakt. Met nog een laatste dansles te gaan kunnen de kinderen genieten van welverdiende twee weken kerstvakantie. Voor meer informatie zie www.fervor.nl.

Check Also

Realisatie De Knarrenhof komt steeds dichterbij

Lansingerland - Al jaren wordt in Nederland nagedacht hoe je de woonbehoefte van mensen boven de 50 kunt faciliteren. Hoe dit op een moderne, comfortabele manier kan zonder verlies aan privacy. Met de bouw van een Knarrenhof wordt de mogelijkheid geboden elkaar te helpen zonder dat de bewoner privacy of onafhankelijkheid verliest.

Geef een reactie