woensdag 16 januari 2019 | week 03
Home » Nieuws » Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijk – Geen sneeuw, regen of wind, maar ditmaal een leuke en gezellige kerstmarkt in het centrum van Bleiswijk met een aangenaam (bijna) wintertemperatuurtje en heel veel belangstellenden op de been om met elkaar te genieten van de vrolijke uitstallingen, de leuke koopjes en de ontmoetingen.

Om vier uur kwam de loop er al meteen in en werd het steeds drukker tot een uur of zes. Na etenstijd vulden de straten zich weer en werd het een sfeervolle avond. Met vrolijke kramen vol leuke aanbiedingen, verlichting, de Kerstman, paardjes die rondreden, muziek van Crescendo, leerlingen en docenten van Melanchthon Business School die niet alleen fraaie kerstcreaties verkochten, maar gratis kerststerren uitdeelden aan alle voorbijgangers. Meisjes die bloembollen uitdeelden, er was glühwein, de springveer voor kinderen maakte overuren en veel bekenden maakten onderweg een praatje. Iedereen leek het – zo bleek uit de reacties – naar z’n zin te hebben. Zo mag de kerstmarkt elk jaar zijn!

Check Also

Vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt

Lansingerland - Het is al jaren een goede traditie dat de gemeente een aantal Vrijwilligersprijzen uitreikt in verschillende categorieën. Ditmaal een individuele, een groeps- en een cultuurprijs. De genomineerden werden allemaal uitgenodigd maandagavond present te zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Geef een reactie