vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Nieuws » Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijk – Geen sneeuw, regen of wind, maar ditmaal een leuke en gezellige kerstmarkt in het centrum van Bleiswijk met een aangenaam (bijna) wintertemperatuurtje en heel veel belangstellenden op de been om met elkaar te genieten van de vrolijke uitstallingen, de leuke koopjes en de ontmoetingen.

Om vier uur kwam de loop er al meteen in en werd het steeds drukker tot een uur of zes. Na etenstijd vulden de straten zich weer en werd het een sfeervolle avond. Met vrolijke kramen vol leuke aanbiedingen, verlichting, de Kerstman, paardjes die rondreden, muziek van Crescendo, leerlingen en docenten van Melanchthon Business School die niet alleen fraaie kerstcreaties verkochten, maar gratis kerststerren uitdeelden aan alle voorbijgangers. Meisjes die bloembollen uitdeelden, er was glühwein, de springveer voor kinderen maakte overuren en veel bekenden maakten onderweg een praatje. Iedereen leek het – zo bleek uit de reacties – naar z’n zin te hebben. Zo mag de kerstmarkt elk jaar zijn!

Check Also

HBR presenteert eigen Business Club

Berkel en Rodenrijs - Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs heeft een eigen Businessclub. Vorige week stelde de commissie zich voor en vertelde commissielid Menno van der Zalm over het doel van deze voor HBR nieuwe stap.

Geef een reactie