vrijdag 22 maart 2019 | week 12
Home » Advertorial » Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Berkel en Rodenrijs – Er werd al eerder over gesproken, maar in het derde kwartaal van 2021 opent een Lidl supermarkt de deuren in Berkel Centrum West. Vorige week bereikten Berkel Centrum West BV (Waaijer Projectrealisatie/ABB Bouwgroep) en Lidl Nederland GMBH overeenstemming over de vestiging van een nieuwe Lidl supermarkt in de uitbreiding van het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs.

Hiermee is een belangrijke stap gezet voor de daadwerkelijke realisatie van het centrumplan Berkel Centrum West waar Waaijer Projectrealisatie en ABB Bouwgroep al geruime tijd in nauwe samenwerking met de gemeente Lansingerland aan werken.
Berkel Centrum West bestaat uit zeven gebouwen waarvan gebouw 1 bestaat uit een supermarkt van circa 2.500 m² BVO, 196 gebouwde openbare parkeerplaatsen, circa 700 m² BVO overige detailhandel/horeca, circa 100 vrije sector huur- en/of koopappartementen/maisonnettes en 118 privé parkeerplaatsen ten behoeve van de appartementen.
De gesloten overeenkomst voorziet in de verkoop van circa 2.500 m² BVO supermarkt en 196 gebouwde openbare parkeerplaatsen (deel van gebouw 1) aan Lidl Nederland. De nieuwe Lidl supermarkt in Berkel Centrum West wordt hiermee een moderne winkel die de klant van alle gemakken voorziet. De supermarkt opent in de derde kwartaal 2021 haar deuren.
Informatie: www.berkelcentrumwest.nl.

Check Also

Leden VNO-NCW Oostland krijgen een ‘Rondje van de zaak’

Lansingerland - Tijdens een ‘Rondje van de Zaak’ openden bedrijven in Lansingerland hun deuren voor de collega-leden van VNO-NCW Oostland. Donderdagmiddag 14 maart bezochten ze een tweetal bedrijven in Lansingerland, maar ook een school in Berkel en Rodenrijs die zich voor een belangrijk deel ook op het bedrijfsleven richt. De onderscheidende kracht van deze bedrijven en de school stond die middag centraal.

Geef een reactie