zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Kerstpakkettenactie de KaaZaaK

Kerstpakkettenactie de KaaZaaK

Bleiswijk – Het is december en de feestdagen komen steeds dichterbij. Ook dit jaar geeft kaas- en delicatessenspecialist de KaaZaaK te Bleiswijk vier kerstpakketten t.w.v. 50 euro weg aan mensen die het echt verdienen.
Extra leuk: steigerplankenmeubels.nl sponsort ook een pakket én een anonieme gulle gever eveneens: dus zes prachtige en smakelijke pakketten! Wat erin zit is uiteraard een verrassing.
De KaaZaaK vraagt uw hulp! “Wie verdient volgens jou een pakket en kan wel een extraatje gebruiken dit jaar?”, vraagt Robert.
Meedoen kan uitsluitend door: te mailen naar info@kaazaak.nl of stuur een brief.
Op 18 december worden op Facebook de zes winnaars bekend gemaakt. De pakketten kunnen dan de volgende dag in de winkel worden opgehaald.

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie