zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Nieuws » Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Bergschenhoek – Wat heeft Sinterklaas het geweldig naar z’n zin gehad in het speciaal voor hem ingerichte huis aan de Vlashoeck 8 in het centrum van Bergschenhoek. Ook de kinderen van Bergschenhoek genoten van zijn aanwezigheid in de Sinterklaashoeck en de vele activiteiten die er gedaan konden worden.

Nu Sinterklaas afscheid neemt, draagt hij de sleutel van de Sinterklaashoeck over aan de Kerstman. Het huis wordt omgetoverd tot Kersthoeck. Daar zullen de Kerstman en zijn helpers de elfjes, kerstvrouwtjes, Rudolph en de sneeuwman voor het nodige vertier zorgen.
Op de zaterdagen 8, 15 en 22 december is de Kerstman van 10.00 tot 16.00 met zijn helpers aanwezig om kerstkoekjes te maken, maar ook te kleuren, te knutselen en te spelen met de kinderen.
Op de woensdagen 12 en 19 december kunnen kinderen samen met de Kerstman en zijn helpjes van 12.00 tot 17.00 uur kerststukjes maken. Dan is er ook gelegenheid te knutselen, te kleuren en te spelen.
Het programma komt te staan op de website van Bruisend Bergschenhoek en Facebookpagina’s Bruisend Bergschenhoek en Sinterklaasfeest. Daar is ook een filmpje van de sleuteloverdracht te bekijken.

Check Also

TOGB maakt van SVV een legpuzzel

Berkel en Rodenrijs - Is het de kracht van TOGB zelf of de onkunde van de tegenstanders in de tweede klasse D. Eigenlijk is het antwoord snel gevonden. Als je na tien competitiewedstrijden als ongeslagen koploper door het leven gaat is het niet alleen geluk of onkunde bij andere ploegen. De 4-0 overwinning op het bezoekende SVV sprak andermaal boekdelen over de dadendrang van de Berkelse formatie. Dit mede ingegeven door het feit, dat de uitslag veel groter had kunnen zijn.

Geef een reactie