woensdag 16 januari 2019 | week 03
Home » Nieuws » Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Sinterklaas draagt sleutel Sinterklaashoeck over aan de Kerstman

Bergschenhoek – Wat heeft Sinterklaas het geweldig naar z’n zin gehad in het speciaal voor hem ingerichte huis aan de Vlashoeck 8 in het centrum van Bergschenhoek. Ook de kinderen van Bergschenhoek genoten van zijn aanwezigheid in de Sinterklaashoeck en de vele activiteiten die er gedaan konden worden.

Nu Sinterklaas afscheid neemt, draagt hij de sleutel van de Sinterklaashoeck over aan de Kerstman. Het huis wordt omgetoverd tot Kersthoeck. Daar zullen de Kerstman en zijn helpers de elfjes, kerstvrouwtjes, Rudolph en de sneeuwman voor het nodige vertier zorgen.
Op de zaterdagen 8, 15 en 22 december is de Kerstman van 10.00 tot 16.00 met zijn helpers aanwezig om kerstkoekjes te maken, maar ook te kleuren, te knutselen en te spelen met de kinderen.
Op de woensdagen 12 en 19 december kunnen kinderen samen met de Kerstman en zijn helpjes van 12.00 tot 17.00 uur kerststukjes maken. Dan is er ook gelegenheid te knutselen, te kleuren en te spelen.
Het programma komt te staan op de website van Bruisend Bergschenhoek en Facebookpagina’s Bruisend Bergschenhoek en Sinterklaasfeest. Daar is ook een filmpje van de sleuteloverdracht te bekijken.

Check Also

Vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt

Lansingerland - Het is al jaren een goede traditie dat de gemeente een aantal Vrijwilligersprijzen uitreikt in verschillende categorieën. Ditmaal een individuele, een groeps- en een cultuurprijs. De genomineerden werden allemaal uitgenodigd maandagavond present te zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Geef een reactie