zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Advertorial » Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Berkel en Rodenrijs – Carrière Uitzendbureau neemt per 1 december 2018 de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs over.

Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het recruiten en leveren van uitzendkrachten, werving en selectie, ZZP-bemiddeling en payrollen. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, (food) productie en techniek. Services die naadloos aansluiten bij het specialisme van de Interactief Groep, dat gevestigd is aan de Morsestraat op bedrijventerrein Oudeland. Door de overname breidt Carrière haar dienstverlening uit met uitzendkrachten uit Oost-Europa. Een domein waar de Interactief Groep al twintig jaar werkzaam in is en een ruime ervaring in heeft.
Mari-Jon Keijlewer-van Herk is directeur van Interactief. Ze zegt blij te zijn met de samenvoeging van Interactief en Carrière. Samen met Carrière is Interactief in staat haar dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. “Een mooie stap in ons twintigjarig bestaan. Zelf zal ik me bezig gaan houden met de conceptontwikkeling van nieuwe diensten en blijf ik in deze hoedanigheid voorlopig nauw betrokken bij de combinatie.”
De toevoeging aan Carrière zal stapsgewijs worden doorgevoerd onder leiding van Berkelaar Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière. In het eerste kwartaal van 2019 zal Interactief volledig gaan opereren onder de naam Carrière.

Check Also

Commissie Ruimte is tevreden over de aanpak van rotondes

Lansingerland - Op 30 januari jongstleden berichtten we al dat het college van burgemeester en wethouders akkoord gaat met een voorgesteld pakket aan maatregelen om de zeven rotondes aan de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. Het college kwam met een gespecificeerd voorstel en raamde het benodigde investeringskrediet op € 2,7 miljoen. De commissie Ruimte besprak het project op dinsdag 5 februari en kon in hooflijnen wel instemmen met het plan van aanpak.

Geef een reactie