zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Interactief Groep kiest voor Carrière Uitzendbureau

Berkel en Rodenrijs – Carrière Uitzendbureau neemt per 1 december 2018 de Interactief Groep uit Berkel en Rodenrijs over.

Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het recruiten en leveren van uitzendkrachten, werving en selectie, ZZP-bemiddeling en payrollen. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, (food) productie en techniek. Services die naadloos aansluiten bij het specialisme van de Interactief Groep, dat gevestigd is aan de Morsestraat op bedrijventerrein Oudeland. Door de overname breidt Carrière haar dienstverlening uit met uitzendkrachten uit Oost-Europa. Een domein waar de Interactief Groep al twintig jaar werkzaam in is en een ruime ervaring in heeft.
Mari-Jon Keijlewer-van Herk is directeur van Interactief. Ze zegt blij te zijn met de samenvoeging van Interactief en Carrière. Samen met Carrière is Interactief in staat haar dienstverlening te verbeteren en uit te breiden. “Een mooie stap in ons twintigjarig bestaan. Zelf zal ik me bezig gaan houden met de conceptontwikkeling van nieuwe diensten en blijf ik in deze hoedanigheid voorlopig nauw betrokken bij de combinatie.”
De toevoeging aan Carrière zal stapsgewijs worden doorgevoerd onder leiding van Berkelaar Hurriyet Bagcan, directeur van Carrière. In het eerste kwartaal van 2019 zal Interactief volledig gaan opereren onder de naam Carrière.

Check Also

De stem in goede handen bij logopedist Renée Baneke

De logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs - gevestigd in het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs - is een praktijk waar iedereen met een logopedische hulpvraag terecht kan voor onderzoek, behandeling en advies. Het team van logopedisten beheerst tal van specialismen. Logopedist Renée Baneke is gespecialiseerd in de stem en ademhaling.

Geef een reactie