zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Politiek » CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

Lansingerland – Het CDA heeft in de maand oktober op de zaterdagen kennisgemaakt met de buitensportverenigingen in de gemeente Lansingerland. De bestuurders van de verschillende sportclubs ontvingen de CDA-delegatie enthousiast en belangstellend.

Zo is de parkeerproblematiek bij het sportpark in Berkel en Rodenrijs uitgebreid aan de orde geweest. Op verschillende zaterdagen waarbij grote evenementen georganiseerd worden staan auto’s op plaatsen waar parkeren niet is toegestaan. Ook zijn er geen oplaadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s. De voetbalverenigingen zijn er nog niet aan toe om rookvrij te worden. Terwijl de hockeyvereniging HBR wel aangeeft rookvrij te zijn. Voetbalvereniging TOGB is bereid uitkeringsgerechtigden te helpen participeren. De terugloop van vrijwilligers wordt door elk bestuur erkend en dit lijkt een groot probleem in de toekomst te worden.
De tennisverenigingen Lawn te Bleiswijk en tennisvereniging Triomf te Bergschenhoek hopen op steun van de gemeente om een Padelbaan te verwezenlijken. Padel is een opkomende sport. Het is een combinatie is van tennis en squash. Bovengenoemde onderwerpen zijn voorbeelden van wat zoal besproken is.
Met veel voldoening kijkt het CDA Lansingerland terug op deze bezoeken. De sportverenigingen hebben aangegeven blij te zijn met het initiatief van de CDA fractie. De binnensportverenigingen mogen binnenkort ook een bezoek van het CDA verwachten.

Check Also

Raadscommissie Samenleving tevreden over het Sociaal Domein

Lansingerland - Commissie Samenleving vergaderde op donderdag 7 februari jl. en was snel klaar met het enige bespreekpunt van de avond, vaststelling van de verordening Sociaal Domein. Dankzij een aantal rondvragen wist de commissie het nog tot een uur te rekken. We lichten er een aantal onderwerpen uit.

Geef een reactie