zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 1 december speelde het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging TOGB de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. De kampioenen Ronald en Leon Vijverberg en Leroy Heemskerk namen het in de sfeervolle Den Opper op tegen Sittard 2. In de openingswedstrijd ging Leroy er gelijk vol in en met de mooiste topspinballen won hij de eerste game met 11-6. Daarna wist de tegenstander Leroy beter af te blokken. Leroy echter spreidde de ballen veel beter in de volgende twee games en zette de 1-0 op het scorebord. Speler/coach Leon had het een stuk moeilijker in zijn eerste partij. Hij kwam net tekort en verloor in drie games. In de vierde partij van de dag speelden Leroy en Leon een spectaculaire en spannende dubbel. De kansen gingen over en weer en in de volle kantine werd meerdere malen geapplaudisseerd voor prachtige rally’s. Uiteindelijk won TOGB in de vijfde game met een slim balletje van Leon. Leon bleef achter de tafel staan met een 3-1 stand en won de eerste game maar moest de andere games weggeven. Gelukkig wisten Leroy en Ronald hun tweede partij wel te winnen en kon Leon de overwinning binnenhalen. In de laatste partij moest Leroy nog flink aan de bak. Hij wist geconcentreerd de eerste twee games te pakken, maar verloor de derde nét en de vierde zodat alles samen kwam in de vijfde game en die werd als in een thriller gewonnen door Leroy met 16-14. Een mooie afsluiter van een geweldig seizoen: 7-3. Op naar de tweede divisie.
Jeugd 1 Landelijk B TOGB 1 – Hutaf 2 8-2. Op naar de volgende uitdaging: landelijk A, het hoogst mogelijk. Jeugd 2 Promotie-klasse TOGB 2 – Rijnsoever 1 8-2. Jeugd 3 Eerste-klasse TOGB 3 – Salamanders 1 6-4. Jeugd 4 Vijfde-klasse TOGB 4 – Sliedrecht Sprt 2 7-3.

Check Also

Atletiek Trainingslopen Marathon Rotterdam

Bleiswijk – De Kieviten organiseert een drietal trainingslopen voor de Rotterdam Marathon op 7 april. …

Geef een reactie