dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Lansingerland – Aandacht, het lijkt zo gewoon en is tegelijk zo bijzonder. Voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen is Welzijn Lansingerland op zoek naar bezoekvrijwilligers. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van geheugenproblematiek, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. In het bezoek kan aandacht gegeven worden door samen te wandelen, fietsen, boodschappen doen, zingen of fotoboeken bekijken. Vrijwilligers ontvangen scholing en begeleiding om deze bezoeken te doen. Belangstellenden voor dit dankbare werk of mensen die graag bezoek willen ontvangen kunnen contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 522 5545. Meer informatie over Welzijn via www.welzijnlansingerland.nl en facebook: informelehulpwelzijnlansingerland.

Check Also

De kracht van verhalen

Bergschenhoek - Sprookjes, mythen en sagen zijn nog steeds springlevend en broodnodig voor een spirituele ontwikkeling. Eveline van Dongen vertelt deze maand in sociaal café Ontmoet! over het werken met helende verhalen. Deze interactieve lezing vindt plaats op 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Geef een reactie