zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Lansingerland – Aandacht, het lijkt zo gewoon en is tegelijk zo bijzonder. Voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen is Welzijn Lansingerland op zoek naar bezoekvrijwilligers. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van geheugenproblematiek, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. In het bezoek kan aandacht gegeven worden door samen te wandelen, fietsen, boodschappen doen, zingen of fotoboeken bekijken. Vrijwilligers ontvangen scholing en begeleiding om deze bezoeken te doen. Belangstellenden voor dit dankbare werk of mensen die graag bezoek willen ontvangen kunnen contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 522 5545. Meer informatie over Welzijn via www.welzijnlansingerland.nl en facebook: informelehulpwelzijnlansingerland.

Check Also

Twintigste Kerst-In in sfeervol aangeklede hal Royal Lemkes

Lansingerland - Dit jaar wordt op zaterdagavond 22 december voor de 20ste keer het Kerst-In concert gehouden. De locatie is nu al vele jaren in het gebouw van Royal Lemkes op het (voormalig) veilingterrein aan de Hollandweg 8 te Bleiswijk waar een bedrijfshal door veel helpende handen in korte tijd wordt omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal.

Geef een reactie