zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Delft/Lansingerland – Op dinsdag 27 november ontvingen 14 winnaars uit de regio Zuid-Holland Midden een donatie uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. Alle gelukkigen waren bij de uitreiking aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Tjerk-Martijn Mulder, directievoorzitter a.i. bij Rabobank Zuid-Holland Midden, reikte de cheques uit. In totaal voor een bedrag van € 27.058. Het leverde veel blije gezichten op tijdens een gezellige avond. Iedere vereniging of stichting uit de regio kon tot 1 november een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven. In Lansingerland waren Stichting Behoud ’t Web en Ronde tafel 136 de gelukkigen. De themagroep Coöperatiefonds, bestaande uit ledenraadsleden van de bank, behandelt de aanvragen en toetst deze aan de criteria van het fonds. Elk jaar zijn er twee momenten waarop een aanvraag voor een donatie kan worden ingediend, voor 1 juni of voor 1 november.

Check Also

Gratis vuurwerkshow in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 14 december geven vuurwerkberkel.nl, vuurwerkshopbergschenhoek.nl en vuurwerkshop7kamp.nl een spectaculaire gratis vuurwerkshow. Iedereen is uitgenodigd te komen kijken en genieten. De vuurwerkshow start om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. De locatie van de vuurwerkshow is tussen de Archimedesstraat en Edisonstraat in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie