zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van De Wilgenhoek en bewoners van Huize Sint Petrus hebben op dinsdag 20 november enorm genoten van elkaar en van de verrassingen die de kinderen te wachten stonden.

Voor de tweede keer bezochten de kinderen hun overbuurtjes. Samen met de bewoners werd aan tafel genoten van het eigen eten en drinken dat de kinderen meegenomen hadden. Daarna kleurden kinderen als ook veel bewoners mooie een kleurplaat voor Sinterklaas in. Ook werden er Sinterklaas liedjes gezongen. De kleurplaten zijn nu in het huis te bewonderen. Eén van de bewoonsters had zelfs een lekkere traktatie voor de kinderen meegebracht. Helemaal spannend werd het toen er in het huis ook nog post voor de kinderen bezorgd werd. Een enveloppe met nieuwe plaatjes van het Sinterklaasjournaal. In de hal van het huis hebben de kinderen hierna hun schoentje achtergelaten. Voorzien van appels, wortels, tekeningen en verlanglijstjes. Nu afwachten of Sinterklaas ook iets in de schoentjes komt stoppen. Dat gaan de kinderen op 4 december zien, blijft spannend allemaal.

Check Also

Twintigste Kerst-In in sfeervol aangeklede hal Royal Lemkes

Lansingerland - Dit jaar wordt op zaterdagavond 22 december voor de 20ste keer het Kerst-In concert gehouden. De locatie is nu al vele jaren in het gebouw van Royal Lemkes op het (voormalig) veilingterrein aan de Hollandweg 8 te Bleiswijk waar een bedrijfshal door veel helpende handen in korte tijd wordt omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal.

Geef een reactie