dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Sint verrast leerlingen De Wilgenhoek in Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs – Leerlingen van De Wilgenhoek en bewoners van Huize Sint Petrus hebben op dinsdag 20 november enorm genoten van elkaar en van de verrassingen die de kinderen te wachten stonden.

Voor de tweede keer bezochten de kinderen hun overbuurtjes. Samen met de bewoners werd aan tafel genoten van het eigen eten en drinken dat de kinderen meegenomen hadden. Daarna kleurden kinderen als ook veel bewoners mooie een kleurplaat voor Sinterklaas in. Ook werden er Sinterklaas liedjes gezongen. De kleurplaten zijn nu in het huis te bewonderen. Eén van de bewoonsters had zelfs een lekkere traktatie voor de kinderen meegebracht. Helemaal spannend werd het toen er in het huis ook nog post voor de kinderen bezorgd werd. Een enveloppe met nieuwe plaatjes van het Sinterklaasjournaal. In de hal van het huis hebben de kinderen hierna hun schoentje achtergelaten. Voorzien van appels, wortels, tekeningen en verlanglijstjes. Nu afwachten of Sinterklaas ook iets in de schoentjes komt stoppen. Dat gaan de kinderen op 4 december zien, blijft spannend allemaal.

Check Also

De kracht van verhalen

Bergschenhoek - Sprookjes, mythen en sagen zijn nog steeds springlevend en broodnodig voor een spirituele ontwikkeling. Eveline van Dongen vertelt deze maand in sociaal café Ontmoet! over het werken met helende verhalen. Deze interactieve lezing vindt plaats op 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Geef een reactie