dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Een gezellige avond met ‘Samen aan Tafel’

Een gezellige avond met ‘Samen aan Tafel’

Een gezellige avond met ‘Samen aan Tafel’

Berkel en Rodenrijs – Op 13 december staan vrijwilligers weer in de keuken voor een heerlijke maaltijd bij Samen aan Tafel. Dit keer brengen zij de Kerst naar de deelnemers toe met een speciaal kerstmenu.

Inmiddels zijn er drie etentjes achter de rug, elke avond vol gezelligheid en lekker eten. De maaltijden zijn bedoeld voor iedereen in de wijk die gezelligheid zoekt of meer contact wil met medewijkbewoners. Vanaf 17.30 uur zijn bezoekers van harte welkom om aan te schuiven. Kosten voor het etentje bedragen € 4,50 per persoon. Met dank aan de supermarkten Jumbo en Albert Heijn, door hun sponsoring kan er voor deze prijs een heerlijk, vers bereid driegangenmenu op tafel worden gezet.
Samen aan Tafel wordt georganiseerd door Doel Delfland, onderdeel van GGZ Delfland, de Bibliotheek Oostland en Kwadraad Maatschappelijk Werk en bestaat uit een reeks etentjes in verenigingsgebouw het Kievitsnest.
Belangstellenden die ook graag willen aanschuiven kunnen zich aanmelden bij Marc Vercouteren: m.vercouteren@ggz-delfland.nl, tel. 06 – 816 328 61. De volgende edities van Samen aan Tafel zullen plaatsvinden op 10 januari en 14 februari 2019.

Check Also

De kracht van verhalen

Bergschenhoek - Sprookjes, mythen en sagen zijn nog steeds springlevend en broodnodig voor een spirituele ontwikkeling. Eveline van Dongen vertelt deze maand in sociaal café Ontmoet! over het werken met helende verhalen. Deze interactieve lezing vindt plaats op 21 februari van 14.00 tot 16.00 uur tijdens de Maand van de Spiritualiteit.

Geef een reactie