zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Algemeen » Lotgenotencontact voor mensen met rouw en verlies

Lotgenotencontact voor mensen met rouw en verlies

Bergschenhoek – Juist nu, in deze maand van zoveel warme gevoelens, kan de pijn van het gemis weer extra opspelen. Je verhaal kunnen doen als je een dierbare verloren hebt, doet de meeste mensen goed. Kunt en wilt u hier ook over praten? In ons café Over-Leven kan dat, samen met lotgenoten en/of vrijwilligers. U bent van harte welkom op dinsdag 11 december en op maandag 24 december, van 14.00 – 16.00 uur, Burg. van Oostenweg 10, zij-ingang bij parkeerplaats. Meer informatie kunt u krijgen via 010- 524 10 90.

Check Also

Hoe duurzaam is Lansingerland

Lansingerland - Iedereen heeft het er over en laat graag zijn of haar mening horen: maar hoe duurzaam is Lansingerland eigenlijk. Wat doen de ondernemers en inwoners van onze gemeente er zelf aan om woning, bedrijf of leefwijze toekomstbestendig te maken, passend in het duurzame profiel. De Heraut kijkt graag even binnen om daar verslag van te doen. Dit keer bij de Houweling Groep.

Geef een reactie