dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Politiek » VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

Lansingerland – Op vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Een mooie gelegenheid om ondernemers in Zuid-Holland eens in het zonnetje te zetten, bedacht de Statenfractie van de VVD. Samen met Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer en de VVD Lansingerland organiseren de liberalen daarom een evenement bij VSVK Infra Technie, Veilingweg 32 te Berkel en Rodenrijs.

Tijdens het evenement staat er onder meer een discussie op het programma, waarin onderwerpen als regeldruk, de dynamiek tussen politiek en ondernemers en de samenwerking tussen mkb’ers en grote bedrijven aan bod komen. Aan dat gesprek doen zowel ondernemers als politici mee.
“Wij willen heel graag dat regels voor ondernemers behapbaar en uitvoerbaar zijn”, zegt VVD-Statenlid Laurine Bonnewits. “Dat geldt voor lokale, provinciale én landelijke regels. Tijdens dit evenement gaan wij als politici goed naar ondernemers luisteren. Zodat we in de Tweede Kamer, op het provinciehuis en op het gemeentehuis verbeteringen voor ze kunnen verzorgen.”
Het programma begint om 14.00 uur met een rondleiding door Sander van Schie van VSVK, waarna er gelegenheid is tot discussie. Einde ongeveer 16.00 uur.
Ondernemers die zich willen aanmelden kunnen dit doen bij Ondernemend Lansingerland of de Statenfractie van de VVD via: info@ondernemendlansingerland.nl of vvd@pzh.nl.

Check Also

Commissie Ruimte is tevreden over de aanpak van rotondes

Lansingerland - Op 30 januari jongstleden berichtten we al dat het college van burgemeester en wethouders akkoord gaat met een voorgesteld pakket aan maatregelen om de zeven rotondes aan de Klapwijkseweg en de Boterdorpseweg veiliger te maken. Het college kwam met een gespecificeerd voorstel en raamde het benodigde investeringskrediet op € 2,7 miljoen. De commissie Ruimte besprak het project op dinsdag 5 februari en kon in hooflijnen wel instemmen met het plan van aanpak.

Geef een reactie