zondag 16 december 2018 | week 50
Home » Politiek » VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

Lansingerland – Op vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Een mooie gelegenheid om ondernemers in Zuid-Holland eens in het zonnetje te zetten, bedacht de Statenfractie van de VVD. Samen met Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer en de VVD Lansingerland organiseren de liberalen daarom een evenement bij VSVK Infra Technie, Veilingweg 32 te Berkel en Rodenrijs.

Tijdens het evenement staat er onder meer een discussie op het programma, waarin onderwerpen als regeldruk, de dynamiek tussen politiek en ondernemers en de samenwerking tussen mkb’ers en grote bedrijven aan bod komen. Aan dat gesprek doen zowel ondernemers als politici mee.
“Wij willen heel graag dat regels voor ondernemers behapbaar en uitvoerbaar zijn”, zegt VVD-Statenlid Laurine Bonnewits. “Dat geldt voor lokale, provinciale én landelijke regels. Tijdens dit evenement gaan wij als politici goed naar ondernemers luisteren. Zodat we in de Tweede Kamer, op het provinciehuis en op het gemeentehuis verbeteringen voor ze kunnen verzorgen.”
Het programma begint om 14.00 uur met een rondleiding door Sander van Schie van VSVK, waarna er gelegenheid is tot discussie. Einde ongeveer 16.00 uur.
Ondernemers die zich willen aanmelden kunnen dit doen bij Ondernemend Lansingerland of de Statenfractie van de VVD via: info@ondernemendlansingerland.nl of vvd@pzh.nl.

Check Also

Coalitiepartijen stemmen in met bestemmingsplan Berkel-Centrum-West

Lansingerland - Na een urenlange vergadering stemden coalitiepartijen Leefbaar 3B, VVD, CDA en ChristenUnie voor het bestemmingsplan Berkel-Centrum-West, zoals dat door het college van b. en w. werd gepresenteerd. Insprekers, amendementen en moties van de oppositie konden het schip niet keren. Dat stoomt in volle kracht vooruit naar een uitgewerkt inrichtingsplan. Wethouder Kathy Arends zegde wel toe dat dit plan ter bespreking aan de raad wordt voorgelegd. Daarmee doet zij een handreiking, omdat vaststelling van het inrichtingsplan in feite onder de competenties van het college valt. Daarmee worden de pijnpunten van de oppositiepartijen echter niet verzacht.

Geef een reactie