zondag 16 december 2018 | week 50
Home » fbpost » Concert at The Park krijgt tweede editie

Concert at The Park krijgt tweede editie

Blok 16 maart in je agenda!

Concert at The Park krijgt tweede editie

Lansingerland – Na het grote succes van de eerste editie van Concert at The Park is besloten in 2019 weer een Concert at The Park te presenteren en wel op zaterdag 16 maart 2019. De line up is inmiddels bekend. Jan Smit, Glennis Grace, Coen en Sander (Radio 538), Django Wagner, Het Feestteam en dj Maurice zullen van de partij zijn en er samen met de bezoekers een groots feest van maken op het evenemententerrein (naast De Windas) in het Annie M.G. Schmidtpark.

Trees Borkus-Henskens

Eerder dit jaar in de maand maart werd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Ronde Tafel 136 van Lansingerland het eerste Concert at The Park gehouden. Het bleek een groot succes te zijn.
Elk jaar stelt de Ronde Tafel binnen de groep een nieuwe commissie in die verantwoordelijk is voor de festiviteiten van dat jaar. De commissie van het komende jaar besloot het feest ook in 2019 op te pakken. Na een evaluatie van de eerste editie, waarin veel werd geleerd, en een vruchtbare vergadering zetten ze er graag de schouders onder om er weer een succes van te maken.
Er wordt momenteel al volop aan de voorbereidingen gewerkt.

Hoofdsponsor gezocht

“De gemeente reageerde erg enthousiast toen we met het idee van een tweede editie kwamen. Met name, omdat het een lokaal initiatief is voor de lokale bevolking. Tevens gekoppeld aan een goed doel, ditmaal gericht op de jeugd. We zijn al met diverse partijen in gesprek, maar we zijn nog op zoek naar sponsoren en dan met name een hoofdsponsor die zijn naam aan dit grote evenement wil verbinden. Op het terrein komt weer een grote tent te staan om rond de 5000 gasten te kunnen ontvangen. We realiseren daarin ook weer een VIP dek waar bezoekers het feest kunnen meevieren inclusief eten en drinken,” laten de commissieleden weten. “Zodra het zover is gaan de kaarten voor Concert at The Park in de verkoop, dus houd dat in de gaten als je er (weer) bij wilt zijn!”
Belangstellenden die meer willen weten over sponsormogelijkheden kunnen contact opnemen via project@rt136.nl
“Ook iedereen die belangstelling heeft om bijvoorbeeld zelf een feestje te geven in de grote feesttent waarin alle faciliteiten aanwezig zijn, want die staat er langer dan een dag en kan dus voor allerlei doeleinden worden gebruikt.”

Check Also

Digital Greenhouse, Fossielvrije Glastuinbouw en Hybride Leren

Lansingerland - Wageningen University ##+## Research Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, DLV Glas ##+## Energie consultancy en het Lentiz MBO Oostland dienden samen een subsidieaanvraag in voor de realisatie van twee projecten op het gebied van energietransitie en digitalisering in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De gemeente Lansingerland ondersteunt dit project financieel.

Geef een reactie