zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 5 november vond de prijsuitreiking plaats van de Halloween puzzeltocht van Berkel Centrum. Er waren in totaal tien cadeaubonnen te verdienen en die werden maandagmiddag uitgereikt. De winnaars waren Joey Vernooij, Bo Beekveldt, Fenne van Heijden, Alessa van Dam, Didier Vroegindeweij, Kaj Binnendijk, Iefke Vogel, Danique de Haan, Gijs de Booij en Linc Franklin Woelkens. Op twee na waren ze allemaal aanwezig.

Check Also

Lampionnetjes dansen door de nacht

Berkel en Rodenrijs - Het is al jaren een goede gewoonte van de medewerksters van speeltuin De Kievit om in de maand november het Sint Maartenfeest te vieren. Met kinderen, ouders en lampionnetjes die in een lange sliert door de nacht huppelen.

Geef een reactie