dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 5 november vond de prijsuitreiking plaats van de Halloween puzzeltocht van Berkel Centrum. Er waren in totaal tien cadeaubonnen te verdienen en die werden maandagmiddag uitgereikt. De winnaars waren Joey Vernooij, Bo Beekveldt, Fenne van Heijden, Alessa van Dam, Didier Vroegindeweij, Kaj Binnendijk, Iefke Vogel, Danique de Haan, Gijs de Booij en Linc Franklin Woelkens. Op twee na waren ze allemaal aanwezig.

Check Also

TooropMavo en Vak College Hillegersberg: kleinschalig en modern

Hillegersberg - De TooropMavo en het Vak College Hillegersberg zijn beide in Hillegersberg gevestigd. In dit artikel een kennismaking met beide scholen.

Geef een reactie