dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Groeien met VNO-NCW Oostland

Groeien met VNO-NCW Oostland

Groeien met VNO-NCW Oostland

Lansingerland/Oostland – Vanaf 1 november is Monique Spek de nieuwe regiomanager van VNO-NCW Oostland. Haar opdracht is om de komende tijd focus te hebben op ledenbinding en ledengroei en het organiseren van netwerkbijeenkomsten. “Door hier prioriteit aan te geven creëren wij een stevig verbonden en geïnspireerd netwerk.”

Wendy Kerver

Monique Spek is zelf al elf jaar ondernemer en heeft mede daardoor de nodige ervaring en een goed netwerk. Naast haar eigen bedrijf, Projectburo Anthe, waarin zij bouwprojecten en renovaties leidt voor particuliere opdrachtgevers, zet Monique zich twee dagen per week in voor VNO-NCW Oostland. Als regiomanager regelt ze onder andere de praktische zaken, is ze het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe leden en organiseert ze verschillende bijeenkomsten in het jaar. Monique: “Ik zal een aantoonbare bijdrage leveren aan deze ondernemersvereniging die er voor ondernemers in het Oostland (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland) toe doet. Als onderneemster en inspirator zet ik mijn kennis en vaardigheden in voor groei en ontwikkeling van het netwerk. Dit in samenwerking met het bestuur en onze leden.”

Een logische keuze

Ilone Ammerlaan, voorzitter van VNO-NCW Oostland, heeft Monique persoonlijk gevraagd voor deze functie. “We waren op zoek naar een nieuwe regiomanager, een spin in het web voor de organisatie. Ik ken Monique onder andere vanuit haar vorige rol als voorzitter van het vrouwennetwerk NOOVA. Ze is enthousiast en schroomt niet om mensen te benaderen met vragen. Daarnaast heeft ze de gevraagde kennis en ervaring. Voor mij was het een logische keuze. Monique volgt Cindy Smeele op. Zij is drie jaar regiomanager van VNO-NCW Oostland geweest. Ik ben samen met Cindy gestart en wij zijn samen een mooie twee eenheid geweest in de afgelopen jaren. Cindy is de motor geweest achter onze bijeenkomsten met onder andere de belangrijke thema’s duurzaamheid en logistiek. Op de eindejaarsbijeenkomst op 13 december bij Muller & Co zullen wij haar nog in het zonnetje zetten en bedanken voor haar enthousiasme en werkzaamheden ”
VNO-NCW behartigt de belangen van het bedrijfsleven. Dat doen ze in Nederland namens de 185.000 bedrijven. In het Oostland zijn inmiddels meer dan 150 ondernemers lid. Monique: “Als lid van VNO-NCW Oostland kan je ook naar de bijeenkomsten van andere VNO-NCW regio’s in het land. Dit maakt het een heel aantrekkelijk netwerk. Iedere week is er overleg met de regiomanagers in Den Haag. Mede door dit overleg zijn de verschillende afdelingen goed op de hoogte van elkaars activiteiten.”

Groei

Het komende jaar staat in het teken van groei. Niet alleen het groeien van VNO-NCW Oostland. Er is veel aandacht voor de groei van je bedrijf, persoonlijke groei en de groei van het Oostland. Voor Monique, het bestuur en de leden van VNO-NCW een mooie uitdaging voor de komende tijd.
Ilone: “In verschillende bijeenkomsten zal het onderwerp groei centraal staan. De invulling hiervan gaan we nog met elkaar bepalen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig met altijd tijd voor informeel contact. Met de verschillende bijeenkomsten willen we onze leden verrijken, uitdagen en versterken.”

Informatie over VNO-NCW Oostland is te vinden op de website www.vno-ncwwest.nl/regio/oostland of stuur Monique een mail via Spek@vno-ncwwest.nl.

Check Also

Cultuurbus naar Onderwijsmuseum

Lansingerland – Woensdag 6 februari gaat de Cultuurbus naar het Nationaal Onderwijsmuseum te Dordrecht. Wie …

Geef een reactie