zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » Regionale Startersavond voor beginnende ondernemers

Regionale Startersavond voor beginnende ondernemers

Regionale Startersavond voor beginnende ondernemers

Zoetermeer/Lansingerland – Woensdag 21 november bieden regionale ondernemers en deskundigen een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor aspirant en recent gestarte ondernemers. De gratis toegankelijke Regionale Startersavond vindt plaats bij Dekker Zoetermeer en begint om 18.30 uur (einde 22.00 uur).

Ga je je eigen onderneming starten of ben je net gestart in de regio Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp of Zoetermeer dan kun je succesvol starten door een bezoek te brengen aan deze Regionale Startersavond in Zoetermeer: je hebt hier alle partijen die relevant zijn voor starters op één avond bij elkaar. Voorafgaand kunnen Oostlandse starters van 17.00 tot 18.30 uur tijdens een startersdiner in gesprek met collega-ondernemers en wethouders.

Workshops, informatiemarkt en tips

Tijdens de startersavond maak je op de informatiemarkt kennis met zo’n 30 interessante organisaties en bieden ondernemers en deskundigen waardevolle workshops aan. Ook is er gelegenheid om een gratis profielfoto te laten maken en zakelijk te netwerken.
Er zijn verschillende workshops waarvoor ingeschreven kan worden:
– Sterk van start met een ondernemingsplan (Rabobank)
– Bepaal je eigen tarief (ZZP Nederland)
– Klaar voor de start van je eigen bedrijf (Ter Zake Het Ondernemershuis)
– Goed van start met de Belastingdienst (Belastingdienst)
– Jouw (online) administratie op orde (Bloemendaal Ruigrok / Worrell & Jetten)
– Succesvol pitchen (TOPpresentaties)
– Starten als zzp’er (ZZP Nederland)
– Meer klanten uit je netwerk (TOPpresentaties)
– Social media inzetten voor je bedrijf (RV Webdiensten)
– Starten met een WW-uitkering (UWV)
– Contracten in de praktijk, tips & tricks (DSG Legal).

Informatie en inschrijven

Kijk voor meer informatie en inschrijven op tzho.nl/start. Vragen kunnen ook gesteld worden aan Irma de Graaff, ondernemerscoach Ter Zake Het Ondernemershuis: startersavond@tzho.nl.
De Regionale Startersavond is een initiatief van de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis. De gemeenten en het ondernemershuis werken nauw samen met ondernemersverenigingen op het gebied van starters en dienstverlening voor ondernemers in de regio. De startersavond is hier een voorbeeld van. De avond wordt voor de vierde keer georganiseerd, vorig jaar brachten ruim 300 mensen een bezoek.

Check Also

Geslaagde Pre Winter Fair Lansingerland

Bergschenhoek - Ondanks de regen op zaterdag is de eerste editie van de Pre Winter Fair Lansingerland een succes geworden. Veel mensen kwamen afgelopen weekend naar het parkeerterrein Mollenplaats van familierestaurant Bergsche Plas voor de eerste editie van deze fair.

Geef een reactie