maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Volleybal

Volleybal

Lansingerland – De heren van Volley2B volleybalden zaterdag 3 november uit in Brabantse Waspik tegen de heren van Attak ’55. Een sterke start van Volley2B bracht een goede voorsprong in de eerste set. Een set waarbij de servicedruk hoog lag, de pass stabiel was en de aanvallers goed bereikt konden worden. Toch bleek dit niet genoeg en verloor het team deze set jammer genoeg met 25-23. In de tweede set kwam Volley2B niet lekker uit de startblokken, maar later in de set kwamen de heren goed terug. De set eindigde toch in 25-22. De derde set was van het begin af aan erg sterk en werd overtuigend gewonnen met 20-25. De laatste set kwam Volley2B niet los van de mannen van Attak, die de laatste set pakte met 25-23. Helaas verloren, maar wel hebben de mannen van Volley2bBeen sterke pot laten zien.

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie