zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » Trouwbeurs blijkt populair

Trouwbeurs blijkt populair

Trouwbeurs blijkt populair

Berkel en Rodenrijs – The Wedding Team organiseerde ook dit jaar weer een grootse trouwbeurs in Lansingerland, waarbij alle leden van het team zich konden presenteren. Het bezoekersaantal steeg ver boven de honderd uit en maakte daarmee zaterdag 3 november voor iedereen tot een succes.

Trees Borkus-Henskens

Inspiratie genoeg voor alle aanstaande bruidsparen die een kijkje kwamen nemen bij t Manneke waar zalen en entree je meteen al in de juiste sfeer brachten. Midden in de hal een schitterend gedekte tafel zoals je die bij je bruiloft graag zou zien. In de aangrenzende zalen de leden van The Wedding Team met elke een eigen presentatie en uitleg over de vele mogelijkheden.
De paren kwamen samen, soms vergezeld van ouders of vrienden en een enkel paar bracht ook de kinderen mee. Allemaal konden ze kijken, keuren, vragen en genieten, want er was voldoende te zien.

Shows

Hoogtepunt van de dag vormden ongetwijfeld de beide shows van bruidsmode; een om half één en eenzelfde twee uur later. Met name in de ochtenduren was het erg druk, maar iedereen kon vanuit de zaal de presentaties goed bekijken en ook daarbij inspiratie opdoen voor de belangrijke dag. Tijdens The Wedding Team dag konden de bezoekers informatie inwinnen over afslanken en voeding, juwelier, trouwkaarten, maatpakken, taarten, videograaf, trouwambtenaar, weddingplanner, feestelijke aankleding, haarstyliste & visagiste, bruiloft, DJ, fotograaf, locatie, bruidsmode, bloemist en reisspecialist.
Met een goodybag vol informatie gingen de bezoekers huiswaarts langs enkele schitterende trouwauto’s die voor het pand stonden. Om thuis nog eens alles in alle rust te kunnen bekijken om hun trouwdag verder in te kunnen vullen.

Check Also

Natuurgeneeskunde, een andere kijk op gezondheid

Bleiswijk - Een 9-jarig meisje kwam met haar moeder voor een consult. Ze had al vanaf haar derde elke twee weken last van migraine met misselijkheid, overgeven en gevoeligheid voor prikkels. Ook had ze wekelijks sterke krampende pijn in haar been. Vooral als ze veel liep en dat is lastig voor een actief voetballend meisje.

Geef een reactie