zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Sporthistorie bij Historische Vereniging

Sporthistorie bij Historische Vereniging

Bergschenhoek – De Historische Vereniging ‘den Berchsen hoeck’ organiseert voor haar leden op zaterdag 1 december een themabijeenkomst, waarbij de historie van de Hoekse sportverenigingen centraal staat. In het clubhuis van de 50-jarige tennisvereniging LTC Triomf zullen na de ontvangst diverse sprekers een korte inleiding houden over hun sportvereniging met afbeeldingen uit vervlogen tijden. Daarna kan men van een heerlijke maaltijd genieten en is er live muzikale omlijsting. Wie zich na de uitnodiging in de Nieuwsbrief of verenigingsblad De Kruin nog niet heeft aangemeld, kan dat nu alsnog doen via mail: hvbergschenhoek@gmail.com (met vermelding van naam en adres en aantal personen). Ook niet-leden die belangstelling hebben en overwegen lid te worden zijn welkom en kunnen zich ook aanmelden. De kosten bedragen € 10,- per persoon.

Check Also

Lampionnetjes dansen door de nacht

Berkel en Rodenrijs - Het is al jaren een goede gewoonte van de medewerksters van speeltuin De Kievit om in de maand november het Sint Maartenfeest te vieren. Met kinderen, ouders en lampionnetjes die in een lange sliert door de nacht huppelen.

Geef een reactie