maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Sporthistorie bij Historische Vereniging

Sporthistorie bij Historische Vereniging

Bergschenhoek – De Historische Vereniging ‘den Berchsen hoeck’ organiseert voor haar leden op zaterdag 1 december een themabijeenkomst, waarbij de historie van de Hoekse sportverenigingen centraal staat. In het clubhuis van de 50-jarige tennisvereniging LTC Triomf zullen na de ontvangst diverse sprekers een korte inleiding houden over hun sportvereniging met afbeeldingen uit vervlogen tijden. Daarna kan men van een heerlijke maaltijd genieten en is er live muzikale omlijsting. Wie zich na de uitnodiging in de Nieuwsbrief of verenigingsblad De Kruin nog niet heeft aangemeld, kan dat nu alsnog doen via mail: hvbergschenhoek@gmail.com (met vermelding van naam en adres en aantal personen). Ook niet-leden die belangstelling hebben en overwegen lid te worden zijn welkom en kunnen zich ook aanmelden. De kosten bedragen € 10,- per persoon.

Check Also

Bijeenkomst voor senioren

Lansingerland/Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 29 januari organiseert de Commissie Ouderenbelangen Lansingerland namens de …

Geef een reactie