zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Advertorial » De benen worden weer ingepakt

De benen worden weer ingepakt

De benen worden weer ingepakt

De zomer loopt ten einde en dat betekent niet alleen dat het buiten wat frisser wordt, maar ook dat we meer de gezelligheid in huis gaan zoeken. Daar speelt Van der Linde Lingerie aan de Dorpsstraat in het centrum van Bleiswijk goed op in met een aantal ‘warme’ items.

Na een dag hard werken, boodschappen doen of sporten kun je je bijna niets fijners voorstellen dan je lekker op te rollen op de bank in een huispak. Luxe joggingpakken, gemaakt van een heerlijke zachte stof. Of wat te denken van de badjassen van nu; niet meer die waar je constant een ophaal in ziet en die na een paar keer wassen als een vodje in de badkamer hangen. Nee; de badjassen van nu kunnen tegen kattenpootjes en zijn comfortabel na de sauna, een douche of lekker wakker worden.

Lingerie en panty’s

Tijgerprints zijn populair; die kom je ook in de lingerie tegen. De huidkleur is een beetje over nu tinten als taupe, zachtroze, zalm en groen veelvuldig worden gedragen. Het wordt ook weer tijd voor de panty’s. Die kunnen in de komende seizoenen overal bij worden gedragen; bij gympies, boots of hakjes. Zo dik mogelijk en voor alle leeftijden!

Check Also

Geslaagde Pre Winter Fair Lansingerland

Bergschenhoek - Ondanks de regen op zaterdag is de eerste editie van de Pre Winter Fair Lansingerland een succes geworden. Veel mensen kwamen afgelopen weekend naar het parkeerterrein Mollenplaats van familierestaurant Bergsche Plas voor de eerste editie van deze fair.

Geef een reactie