dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » De benen worden weer ingepakt

De benen worden weer ingepakt

De benen worden weer ingepakt

De zomer loopt ten einde en dat betekent niet alleen dat het buiten wat frisser wordt, maar ook dat we meer de gezelligheid in huis gaan zoeken. Daar speelt Van der Linde Lingerie aan de Dorpsstraat in het centrum van Bleiswijk goed op in met een aantal ‘warme’ items.

Na een dag hard werken, boodschappen doen of sporten kun je je bijna niets fijners voorstellen dan je lekker op te rollen op de bank in een huispak. Luxe joggingpakken, gemaakt van een heerlijke zachte stof. Of wat te denken van de badjassen van nu; niet meer die waar je constant een ophaal in ziet en die na een paar keer wassen als een vodje in de badkamer hangen. Nee; de badjassen van nu kunnen tegen kattenpootjes en zijn comfortabel na de sauna, een douche of lekker wakker worden.

Lingerie en panty’s

Tijgerprints zijn populair; die kom je ook in de lingerie tegen. De huidkleur is een beetje over nu tinten als taupe, zachtroze, zalm en groen veelvuldig worden gedragen. Het wordt ook weer tijd voor de panty’s. Die kunnen in de komende seizoenen overal bij worden gedragen; bij gympies, boots of hakjes. Zo dik mogelijk en voor alle leeftijden!

Check Also

Ondernemend Lansingerland luidt het nieuwe jaar in

Voorzitter van Ondernemend Lansingerland Jan Houweling heette alle aanwezigen tijdens de op woensdagavond 9 januari georganiseerde en druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van harte welkom. Ditmaal bij een van de nieuwe leden van de ondernemersvereniging: Lake House Rotterdam in Bergschenhoek.

Geef een reactie