zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Algemeen » Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Berkel en Rodenrijs – Dankzij de medewerking van Albert Heijn Westerwater en klanten die hun statiegeldbonnen hebben ingeleverd is een bedrag van € 750,- opgehaald om Amber te ondersteunen bij haar behandelingen tegen de ziekte van Lyme. Jill Ravensbergen van AH overhandigde de opbrengst aan Liesbeth, de moeder van Amber. Amber en haar ouders bedanken de klanten en Albert Heijn voor dit geweldige gebaar. Dankzij de behandelingen gaat het steeds beter met Amber. Er blijft echter nog steeds geld nodig om de behandelingen voort te zetten, omdat deze nog steeds niet worden vergoed door de zorgverzekering.

Check Also

Lampionnetjes dansen door de nacht

Berkel en Rodenrijs - Het is al jaren een goede gewoonte van de medewerksters van speeltuin De Kievit om in de maand november het Sint Maartenfeest te vieren. Met kinderen, ouders en lampionnetjes die in een lange sliert door de nacht huppelen.

Geef een reactie