dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Berkel en Rodenrijs – Dankzij de medewerking van Albert Heijn Westerwater en klanten die hun statiegeldbonnen hebben ingeleverd is een bedrag van € 750,- opgehaald om Amber te ondersteunen bij haar behandelingen tegen de ziekte van Lyme. Jill Ravensbergen van AH overhandigde de opbrengst aan Liesbeth, de moeder van Amber. Amber en haar ouders bedanken de klanten en Albert Heijn voor dit geweldige gebaar. Dankzij de behandelingen gaat het steeds beter met Amber. Er blijft echter nog steeds geld nodig om de behandelingen voort te zetten, omdat deze nog steeds niet worden vergoed door de zorgverzekering.

Check Also

TooropMavo en Vak College Hillegersberg: kleinschalig en modern

Hillegersberg - De TooropMavo en het Vak College Hillegersberg zijn beide in Hillegersberg gevestigd. In dit artikel een kennismaking met beide scholen.

Geef een reactie