zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Lezersschrijven » Hondenpoep

Hondenpoep

Naar aanleiding van een eerder ingezonden brief met een oproep aan hondenbezitters het volgende.
Bij ons in de seniorenwijk in Bleiswijk is het ook treurig. Ook hier wordt geen rekening gehouden met de ander en zeker niet met oude mensen die een scootmobiel hebben of met een rollator lopen. Bij ons lijkt het wel een uitlaatplaats. Er zijn mensen die de hondendrollen in een plastic zakje doen, maar vervolgens zakjes in de putjes langs het stoeprandje proppen.Ook dan is het voor sommigen iets te veel gevraagd de zakjes met inhoud mee te nemen en in de bak die er speciaal voor geplaatst is te gooien. En als je er iets over zegt dan krijg je te horen “ooh, je hebt zeker een hekel aan honden”. Je krijgt een boos gezicht als je antwoordt dat je geen hekel aan honden hebt, maar wel aan hun baasjes die de hondenpoep niet opruimen of de zakjes met inhoud niet in de juiste bak deponeren.
Loop het paadje langs de Anne Frankschool en De Leeuwerik maar eens langs. Daar is het werkelijk schandalig, één en al hondenpoep, terwijl daar schoolkinderen lopen en fietsen.
Jammer, dat er steeds minder rekening met elkaar wordt gehouden!
Peter, veel succes. Ik hoop dat de oproep geholpen heeft en dat de kinderen ontspannen kunnen spelen.
Wie weet staan de mensen er niet eens bij stil, dat ze zoveel last veroorzaken.

Gonny v.d. Langenberg
Lansingerland

Check Also

Diefstal portemonnee

Beste meneer of mevrouw, vanmorgen heeft u in een ogenblik waarop ik niet heb opgelet …

Geef een reactie