zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Lezersschrijven » Diefstal portemonnee

Diefstal portemonnee

Beste meneer of mevrouw,
vanmorgen heeft u in een ogenblik waarop ik niet heb opgelet mijn portemonnee uit mijn tas gehaald bij supermarkt Hoogvliet. Natuurlijk was het dom van mij om deze in een tas te doen die open was en op het kinderzitje van het winkelwagentje stond. Ik hoop dat u wat lekkers heeft gekocht van de ongeveer € 13,00 die er in zat, de fotootjes die mij het dierbaarst zijn mag u wel bekijken dan kunt u ziet wat een fijn gezin wij hebben. De winkelpassen ach, daar komen ook wel weer nieuwe voor, de mooie Castelijn & Beerens portemonnee (trots op mijn naam) die mag je wel gebruiken, deze was nog maar een jaar oud.
Maar weer is er een deuk in mijn zelfvertrouwen geslagen dat dit ook hier in ons dorp kan gebeuren, misschien naïef van mij maar had dit niet verwacht.

Jannie Beerens
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Hoezo parkeerprobleem?

Ik sluit mij helemaal aan bij het ingezonden stuk van de heer Lansberger m.b.t. de …

Geef een reactie