zondag 18 november 2018 | week 46
Home » Lezersschrijven » Onverwacht partijtje voetbal

Onverwacht partijtje voetbal

Onlangs haalde ik mijn zoon Milan van 12 jaar van zijn PlayStation. Ik vond dat hij naar buiten moest. Het was mooi weer. Met drie vriendjes ging hij naar de voetbalkooi op de Noorderparklaan om heerlijk te gaan voetballen. Plots stopte er rond drie uur een politiebusje bij de jongens. Er stapten twee mannelijke agenten uit. In uniform, met kogelvrij vest en wapens. De jongens schrokken… Hadden zij iets verkeerds gedaan?
De agenten liepen naar ze toe en vroegen totaal onverwachts: “Jongens, mogen wij misschien meedoen? Wij hebben nu pauze!”
En zo gebeurde het, dat onze zoon met zijn vrienden een onverwachts partijtje voetbal speelde met en tegen de politie. Hoe cool is dat!! Hij vond het geweldig en kwam uitgelaten met dit leuke verhaal thuis.
Heren, bedankt!!
Wie gewonnen heeft, laten wij in het midden maar de politie is op deze manier zeker je beste vriend!

Angela Zegers
Bergschenhoek

Check Also

Hoezo parkeerprobleem?

Ik sluit mij helemaal aan bij het ingezonden stuk van de heer Lansberger m.b.t. de …

Geef een reactie