dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Nieuws » Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Bergschenhoek – In sporthal Berghonk kwamen zaterdag 6 oktober jl. weifelend enige oud-volleyballers de entree binnen. De sporthal was de locatie waar vanaf 1975 de bloeiperiode van volleybalvereniging Valeas plaatsvond. Binnen een half uur was de ruimte overvol, waarbij het feest der herkenning kon beginnen. Zelfs vanuit Groningen, Haarlem en Putten kwamen ze. Uiteindelijk hebben ruim honderd mannen en vrouwen het als vanouds gezellig gemaakt. Uiteraard werd er gesproken over de behaalde successen, maar nog meer over de prima sfeer en feesten die een belangrijk onderdeel uitmaakten van de vereniging. Valeas staat voor: Volleybal Aktiveert Lach En Andere Spieren en “Moge gij Gezond Zijn”. De vereniging is in 2007 opgegaan in het huidige Volley 2B.

Check Also

Vrijwilligersprijzen 2018 uitgereikt

Lansingerland - Het is al jaren een goede traditie dat de gemeente een aantal Vrijwilligersprijzen uitreikt in verschillende categorieën. Ditmaal een individuele, een groeps- en een cultuurprijs. De genomineerden werden allemaal uitgenodigd maandagavond present te zijn tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Geef een reactie