donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Bergschenhoek – In sporthal Berghonk kwamen zaterdag 6 oktober jl. weifelend enige oud-volleyballers de entree binnen. De sporthal was de locatie waar vanaf 1975 de bloeiperiode van volleybalvereniging Valeas plaatsvond. Binnen een half uur was de ruimte overvol, waarbij het feest der herkenning kon beginnen. Zelfs vanuit Groningen, Haarlem en Putten kwamen ze. Uiteindelijk hebben ruim honderd mannen en vrouwen het als vanouds gezellig gemaakt. Uiteraard werd er gesproken over de behaalde successen, maar nog meer over de prima sfeer en feesten die een belangrijk onderdeel uitmaakten van de vereniging. Valeas staat voor: Volleybal Aktiveert Lach En Andere Spieren en “Moge gij Gezond Zijn”. De vereniging is in 2007 opgegaan in het huidige Volley 2B.

Check Also

TOGB maakt einde aan ongeslagen status RKDEO

Nootdorp - Zes wedstrijden en achttien punten. TOGB was gewaarschuwd voor tegenstander RKDEO uit Nootdorp. Een kick start van de Berkelse formatie met twee doelpunten die voor de schoonheidsprijs in aanmerking kwamen, stonden aan de basis van de dik verdiende overwinning voor de ploeg van TOGB-trainer Ronald Ermes, 0-2. Hij gaf na afloop een pluim aan zijn spelers. "Ze hebben het strijdplan goed uitgevoerd."

Geef een reactie