maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Thema-avond in Het Baken

Thema-avond in Het Baken

Bergschenhoek – Belangstellenden zijn welkom op een thema-avond op donderdag 11 oktober in het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Het Baken, Anthonie van Dijcklaan 1 te Bergschenhoek. Het thema is: “Op zoek naar het Koninkrijk van God”. Spreker: Wim Grandia. Welkom vanaf 19.45 uur.

Check Also

Arie Steenwijk ziet nog mogelijkheden

Regio - In 1970 vestigde de vader van Arie Steenwijk zich in de Schiebroekse polder. Ruim twintig jaar geleden nam hij het melkveebedrijf met 200 koeien over langs de Bergschenhoekseweg op de grens van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Rotterdam. Toen al wetende dat er tal van zaken speelden rond zijn weilanden. Er zouden een HSL, een ZoRo busbaan, een Randstadrail en een verbindingsweg A13/A16 worden aangelegd. Maar ook een natuurgebied De Vlinderstrik waar hij wel mogelijkheden in zag.

Geef een reactie