maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Elke dag service met een glimlach
Filiaalmanager Matthew van Lelieveld.

Elke dag service met een glimlach

Elke dag service met een glimlach

Een ruim opgezette winkel, (klant)vriendelijk personeel en een vers en ruim assortiment. Het is altijd gezellig druk in de Jumbo Westpolder. Matthew van Lelieveld is sinds deze zomervakantie de nieuwe filiaalmanager.

Matthew: ”Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde graag naar een grotere Jumbo, hiervoor was ik filiaalmanager in een kleinere Jumbo in Capelle aan den IJssel. Ik was aanwezig tijdens de opening van deze Jumbo. Toen ik terugkwam voor mijn nieuwe uitdaging moest ik wel even goed zoeken. De wijk is zo hard gegroeid in de afgelopen jaren.
De Jumbo Westpolder is zeven dagen per week geopend. Matthew: “Eén van de voordelen van onze winkel is dat er altijd een parkeerplaats beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we een Pick Up Point waar klanten hun vooraf bestelde boodschappen kunnen ophalen en is er ook de mogelijkheid dat wij de boodschappen thuisbezorgen. Deze mogelijkheid groeit zo hard dat ik verwacht dat we snel een tweede bus gaan aanschaffen. Deze Jumbo vestiging heeft ook een zelfscan. Dan kan de klant zelf zijn boodschappen scannen en sneller afrekenen bij de kassa. Voor iedereen is er dus wel een passende oplossing.”

Vers is vers

Per dag komen er minimaal twee vrachtwagens met nieuwe voorraad. En dat is buiten de bestellingen voor de Pick Up Points en het thuisbezorgen. Vers is ook echt vers. Een heel belangrijk punt voor de winkel. Matthew: “We willen ook met ons ruime assortiment voorzien in de behoeftes van onze klant. Zo bevat ons assortiment Nespresso cups en La Place producten. Vanaf volgende week komt er ook verse sushi en lasagne in ons assortiment.”

Ieder jaar wordt er een Klant Tevredenheids Onderzoek gedaan onder de bezoekers van de Jumbo. Matthew: “Hier kwamen mooie cijfers uit, waar ik heel blij mee ben. Dat is toch de waardering van onze klanten en dat is heel belangrijk. Uit het afgelopen onderzoek kwam bijvoorbeeld naar voren dat de kinderhoek nu niet ‘goed’ gesitueerd is. Dit gaan we snel veranderen.”

Jumbo Westpolder gaat voor het beste resultaat voor de klant. Door hoge service met een glimlach!

Check Also

Rabobank al helemaal thuis in het gemeentehuis

Lansingerland - Steeds meer mensen kiezen voor thuisbankieren en dat was er mede de reden van dat er voor de Rabobank een andere locatie werd gezocht. Met minder bezoek aan het kantoor en vermindering van medewerkers werd het kantoor aan het Wolfend veel te groot.

Geef een reactie