woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Algemeen » Vrijwilligersmarkt

Vrijwilligersmarkt

Bleiswijk – Op zaterdag 3 november is er een vrijwilligersmarkt in ’t Web, Nachtegaallaan 4, van 10.30 tot 12.00 uur, de toegang is gratis. Mensen die als vrijwilliger het verschil willen maken kunnen zich deze middag oriënteren op leuk en zinvol vrijwilligerswerk en de mogelijkheden persoonlijk bespreken. Op deze markt presenteren veel verschillende maatschappelijke organisaties uit Bleiswijk zich. Zonder de hulp van vrijwilligers zouden veel dingen in Lansingerland niet gebeuren. Verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen niet zonder vrijwilligers. Van bestuursfuncties tot barmedewerker, van maatje tot het organiseren van activiteiten… vrijwilligers spelen een cruciale rol. Maar Vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor een ander. Je leert nieuwe mensen kennen, leert nieuwe dingen, hebt een leuke besteding van vrije tijd. Het levert dus niet alleen een ander maar ook jezelf veel op.
Contact: info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. Op viplansingerland.nl vindt u uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden.

Check Also

Gemeente en Suikeruitdaging slaan handen ineen

De gemeente Lansingerland en de Suikeruitdaging gaan in het nieuwe jaar een sportieve samenwerking aan. Vanaf 23 januari start een nieuw programma ‘Samen Fit’, speciaal voor 55+’ers die nog meer uit het leven willen halen.

Geef een reactie