maandag 21 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – De jeugdteams van ttv TOGB speelden zaterdag 6 oktober hun wedstrijden.
Jeugd 1 speelt Landelijk B en kwam zaterdag uit tegen Hutaf 2. Ivar Noordam, Elly Luo en Rick Bakker lieten zien dat ze terecht koploper zijn. Na het dubbel stond het al 3-1 en waren alle potjes in drie games gespeeld. Ivar verloor daarna net van Jesper van Zanten in vijf games en Elly bracht in een spannende wedstrijd de 4-2 op het scorebord. Het werd uiteindelijk 6-4 voor TOGB en hiermee zijn ze twee punten ‘los’ op de nummer twee.
Overige uitslagen jeugdteams TOGB: Rijnsoever 1 – TOGB 2: 4-6 (promotieklasse); Salamanders 1 – TOGB 3: 4-6 (1e klasse) en Sliedrecht Sport 2 – TOGB 4: 7-3 (5e klasse).

Check Also

In twaalf weken trainen voor de Vliegende Vrouwen Run

Lansingerland/Oostland - Wie graag onder begeleiding voor de vijf kilometer van de KVDM Vliegende Vrouwen Run op 18 mei wil trainen, kan dit vanaf dinsdag 19 februari doen bij AnnemiekLoopt. Trainster Femke zal deelnemers in twaalf weken klaarstomen voor de hardloopwedstrijd door de Groenzoom.

Geef een reactie