maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Sport » Voetbal TOGB 1 – Delft 1: 6-1

Voetbal TOGB 1 – Delft 1: 6-1

Berkel en Rodenrijs – TOGB nam zondag meteen het initiatief en kwam in de derde minuut op voorsprong. Een lange bal van Gabri Urbanus werd doorgespeeld door Younes Assaih naar Glenn van der Burg, die legde de bal vervolgens terug op Hermon Hagary, die via de paal binnenschoot. Na 7 minuten was er een blessure van de scheidsrechter die, na contact met de K.N.V.B., werd vervangen door een vervanger. In de 12e minuut was er een briljante actie van Ian Bakker die Martin La Cruz vrij voor de keeper bracht en de 2-0 binnenschoot. Hierna werd het spel van TOGB wat slordiger. Op slag van rust werd het toch nog 3-0. Uit een voorzet van Younes kopte Glenn bij de tweede paal knap binnen. TOGB wilde het in de tweede helft duidelijk te mooi doen wat het spel niet ten goede kwam en Delft schoot in de 64e minuut eindelijk een bal op de goal. Vlak hierna gaf Martin de bal prima voor op Rob Gerritsma die de 4-0 maakte. Een onachtzaamheid in de defensie gaf Delft de gelegenheid om de 4-1 te scoren. Hierna gaf Damiano Vaudo een knappe voorzet die Merick inkopte, 5-1. Rob maakte in de slotfase de 6-1.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie