vrijdag 19 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Voetbal Berkel (Vr) – Klarenbeek: 4-1

Voetbal Berkel (Vr) – Klarenbeek: 4-1

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag speelden de Vrouwen van Berkel een thuiswedstrijd tegen Klarenbeek. Voor de warming-up werd de jaarlijkse teamfoto gemaakt en iets na 15.00 uur, nadat eerst pupil Daphne had gescoord, begonnen beide teams onder schitterende omstandigheden aan de wedstrijd. Berkel was fel en aanvallend en zeker de ploeg die het meeste aanspraak maakte op een treffer.
De thuisclub kwam dan ook verdiend op voorsprong, het was Michelle Arbman die met een schitterend afstandsschot scoorde. De gasten scoorden voor rust de gelijkmaker.
In het tweede bedrijf wederom een fel Berkel dat binnen een paar minuten de wedstrijd definitief wist te beslissen via de ongrijpbare Faith Parto die tweemaal iedereen te slim af was en zo beheerst de 2-1 en 3-1 scoorde. Het slotakkoord was voor Sabrina Pocorni, zij scoorde de 4-1 en maakte het feest compleet.

Check Also

Voetbal

Ter Aar – Soccer Boys heeft bij TAVV een mooie score neergezet nadat het de …

Geef een reactie