maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Snoeiafval gratis aan huis opgehaald
Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u dan gebruik maken van de takkenroute. Deze actie wordt gehouden van maandag 5 tot en met woensdag 7 november 2018. Aanmelden kan tot vrijdag 2 november, 17.00 uur via www.mijnafvalwijzer.nl (bij het kopje bestellen). U ontvangt een bevestiging op welke dag uw snoeiafval aan huis wordt opgehaald.

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u dan gebruik maken van de takkenroute. Deze actie wordt gehouden van maandag 5 tot en met woensdag 7 november 2018. Aanmelden kan tot vrijdag 2 november, 17.00 uur via www.mijnafvalwijzer.nl (bij het kopje bestellen). U ontvangt een bevestiging op welke dag uw snoeiafval aan huis wordt opgehaald.

Het volgende tuinafval mag in uw GFT minicontainer: onkruid, klein snoeiafval, gemaaid gras, bladeren maar ook snijbloemen en resten van (kamer)planten.
Houd rekening met de volgende zaken:
– bied het snoeiafval op de inzameldag tussen 06.00 en uiterlijk 07.30 uur aan;
– leg het snoeiafval handzaam en gebundeld voor uw woning;
– snoeiafval mag niet zwaarder zijn dan 25 kg met een maximale lengte van een meter, maximaal 2 kuub per keer;
– snoeiafval in zakken of dozen wordt niet meegenomen.
Heeft u veel snoeiafval? U kunt dit ook wegbrengen naar het afvalbrengstation in Bergschenhoek. Wilt u meer weten over de spelregels van de takkenroute? Kijk dan op de website van de gemeente Lansingerland bij snoeiafval, www.lansingerland.nl of neem bij vragen contact op met de klantenservice van Renewi, tel. 010 – 4454199 of per mail lansingerland@renewi.com.

Check Also

Arie Steenwijk ziet nog mogelijkheden

Regio - In 1970 vestigde de vader van Arie Steenwijk zich in de Schiebroekse polder. Ruim twintig jaar geleden nam hij het melkveebedrijf met 200 koeien over langs de Bergschenhoekseweg op de grens van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Rotterdam. Toen al wetende dat er tal van zaken speelden rond zijn weilanden. Er zouden een HSL, een ZoRo busbaan, een Randstadrail en een verbindingsweg A13/A16 worden aangelegd. Maar ook een natuurgebied De Vlinderstrik waar hij wel mogelijkheden in zag.

Geef een reactie