woensdag 19 december 2018 | week 51
Home » Lezersschrijven » Verlichting fietspad

Verlichting fietspad

In de Heraut van 3 oktober schreef Annelies Moerel in de column “Commentaar” een stukje over de verlichting die er NIET is langs de landscheiding vanaf metrostation Rodenrijs tot de Boterdorpseweg. Voor ons een bekend verhaal, wij wonen deze maand vijf jaar in Berkel en Rodenrijs aan de landscheiding en er is nog steeds geen verlichting. Wij gebruiken het fietspad om naar de bushalte te lopen (want een voetpad is er niet), om met de honden naar het park te lopen of gewoon met de fiets naar het dorp te gaan of naar het metrostation.
In de herfst en wintermaanden ben je je leven niet zeker op dit fietspad, een medebewoner van ons appartement is aangereden door een scooter, mijn man is twee maal “haast” aangereden door een fietser. Zelf ga ik met lampjes en een hesje aan met de honden naar het park en dan rijden ze je nog bijna omver. Het is inderdaad pikkedonker op het fietspad wat heel veel gebruikt wordt vooral in de ochtend- en avonduren door fietsers, scooters en mensen die naar de bushalte lopen via het fietspad. Dus, beste gemeente wanneer wordt er nu eens begonnen met verlichting aan dit zo drukke fietspad!

Jannie Beerens
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Coopertest

In de afgelopen Heraut meldt de heer Visser het min of meer wegens de grote …

Geef een reactie